Haber

Erdoğan, AK Parti’nin Bursa adaylarını açıkladı

AK Parti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçimler için Bursa’da göstereceği adayları açıkladı.

Erdoğan konuşmasına dün vefat eden Orhan Türkdoğan ve bugün vefat eden Alev Alatlı’yı anarak başladı.

Belediyecilik anlayışıyla Bursa’yı birçok açıdan ileri taşıdıklarını ifade eden Erdoğan, “Şehrimize bugüne kadar yaptığımız çalışmaları ve hizmetleri geleceğin başlangıcı olarak kabul ediyoruz. Doğrusunu söylemek gerekirse ondan daha iyisini tanımıyoruz. İşler ve hizmetler söz konusu olduğunda bizden daha fazla.”

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

İŞ, HİZMET VE UYGULAMA KONUSUNDA RAKİPLERİMİZLE REKABET ETMEK İSTİYORUZ: Bursa her şeyden önce kuruluş şehridir. Sanayi ve ticaretin lokomotif kenti Bursa’nın, ülkemize, milletimize verdiği emeği anlatmaya gerek yok. Bursa’ya hak ettiği eserleri ve hizmetleri kazandırmak için 21 yıldır gece gündüz çalıştık ve bu yolda yürüyoruz.

EKSİKLERİMİZ VAR: Elbette hala eksiklerimiz var. Her zaman söylediğimiz gibi bugüne kadar şehrimize yaptığımız çalışmaları ve hizmetleri bundan sonra yapacaklarımızın bir girişi olarak görüyoruz. İnşallah tekrar Bursa’ya geldiğimizde bu çalışmalarımızı sizlerle paylaşacağız. Bursa, alt yapısı ve üst yapısıyla Türk Yüzyılı şehirlerimizin başında gelmektedir.

Ülkemiz ve şehirlerimiz için ortaya koyacak projesi olmayan, sadece AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na kaybettirme çabalarını üzüntüyle izliyoruz. Rakiplerimizle ürün, hizmet ve performans açısından rekabet etmek istiyoruz. Özellikle iş ve hizmet söz konusu olduğunda üstümüzde kimseyi tanımıyoruz.

Bu konuda bizden daha iyisini yapabileceğinize dair bir argüman varsa, öne çıksın. Ancak şehrine dair hiçbir hayali olmayan, sırf komşusuna göz yumma niyetinde olanların maskaralıklarını tasvip etmiyoruz.

CHP’DE HERKES KÖŞE ALMAYA ÇALIŞIYOR: Türk Yüzyılının peşinde koşarken milletimizin, kendi yıldızını parlatmaktan başka amacı olmayanlara gerekli cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur. CHP’de herkes köşe kapma çabasında. CHP düne kadar ittifak yaptığı partileri bile görmüyor. Yolunu çiğneyerek geçiyor. Ülkenin, şehirlerin durumu umurlarında değil. Dostlarına, müttefiklerine bu kadar vahşice davrananların şehirlerimize şefkat göstermesi mümkün mü?

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak sorumluluğumuzun sadece bugüne değil, yeni nesillere de ait olduğunun bilinciyle adımlarımızı atıyoruz. Halkımızın her adımda yanında olacak isimlerle şehirlerimize hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Belediye Başkanlarımızın gözü her zaman sizin üzerinizde olacak, bizim de gözümüz daima onların üzerinde olacaktır. En büyük yol arkadaşımız elbette milletimizin kendisidir.

Elbette siyasi çalışmalarımızda birlikte çalıştığımız, kimisi yarım asır süren, kimisi yeni başlayan dostluklarımız da var. Türkiye için ne yaptıysak, milletimiz için ne başardıysak onlarla çalıştık, elde ettiğimiz sonuçlara onlarla ulaştık. Milletimizin huzuruna sunduğumuz adayların her biri yol arkadaşımızdır. Bu uzun hizmet maratonunda mahsur kalanlar, yolunu kaybedenler oldu ve olacak.

MİLLETİMİZ, Türkiye YÜZYILIN YÜRÜYÜŞÜNDE BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAKTIR:Nasıl ki milletimiz vesayetle mücadelede, terörle mücadelede, darbecilerle mücadelede, ekonomik tetikçilerle mücadelede bizi yalnız bırakmadıysa, Türk Yüzyılına yürüyüşümüzde de umarım bizi yalnız bırakmazlar. .

31 Mart’tan sonraki bir sonraki sandık toplantımız Mayıs 2028’de olacak. Dolayısıyla orta ve uzun vadeli programlarımızı hayata geçirmek için önümüzde uzun bir süre var. AK Parti olarak iç ve dış gelişmeler ne olursa olsun ülkemizi hedeflerinden ayırmama kararlılığıyla hareket ediyoruz.

MİLLETİMİZ 31 MART’TA BİR KEZ DAHA ÇEVRELERİNİ YOLLARINA BIRAKACAK: Rüzgârın önünde uçuşan kuru yapraklar gibi, kendi iradesi dışında sürekli rota değiştirenlerin başına neler geldiğini bölgemizdeki birçok örnekten biliyor ve görüyoruz. Türkiye’yi bu duruma getirmek istiyorlar ama başaramadılar. Mayıs seçimlerinde bunun için çok çalıştılar. 31 Mart’ta yararlanabilecekleri bir sonuç almayı umuyorlar. Milletimiz tercihini gerçek belediyecilik esasına göre yaparak heyecanını bir kez daha geride bırakacaktır.

AK Parti Bursa ilçe başkan adayları şöyle:

Büyükorhan – Kamil Turhan
Gemlik – Refik Yılmaz
Gürsu – Mustafa Işık
Harmancık – Yılmaz Ataş
İnegöl – Alper Taban
İznik – Kağan Mehmet Usta
Karacabey – Ali Özkan
Keleş – Ali Doğru
Kestel – Ferhat Erol
Mudanya – Gökhan Dinçer
MustafaKemalPaşa – Ahmet Beygirci
Nilüfer – Celil Çolak
Orhaniye – Ali Osman Tayır
Orhangazi – Bekir Aydın
Osmangazi – Mustafa Dündar
Yenişehir – Davut Aydın
Yıldırım – Oktay Yılmaz

(HABER MERKEZİ)

fatih-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu